Hur du kan tjäna pengar snabbt

Tjäna pengar snabbt

Idag ska jag lära ut en metod där du kan tjäna upp till $100 (ca 900kr) med totalt ca 1-1.5h “jobb”

Tyvärr går denna metod bara att göra en gång, men det är väldigt enkelt och något jag varmt kan rekommendera om du vill tjäna lite enkla pengar.

Viktigt att veta innan du börjar: Även fast jobbet i sig bara tar 1-1.5h, så kommer det ta 2-4 veckor innan pengarna betalas ut i form av ett förbetalt Visa-kort.

Om du inte har någon lust att läsa så kan du titta på filmen jag har spelat in här nedan:

Jag var själv väldigt skeptisk till den här metoden när jag först såg den men bestämde mig för att testa ändå..och det är jag glad att jag gjorde, för det var oerhört enkla pengar.

Så här fungerar det:

Du kommer att skriva små korta recensioner av olika online-program du testat.

Vid det här laget kanske du börjar bli orolig och tänker “jag har inte testat några speciella program..kan jag då inte göra det här?”

Förmodligen så kan du ändå tjäna en del pengar, men kanske inte $100.

Det fungerar nämligen så här:

Du får $10 per recension du skriver. Recensionerna som jag själv har skrivit är på ca 300-400 ord och går alltså väldigt snabbt att skriva.

Så låt säga att du gör 7 recensioner, och sen kommer du inte på något mer.

Då får du $70, och om du senare testat något program som finns att recensera på hemsidan, så kan du helt enkelt recensera den produkten då, och få $10 till.

Maxgränsen är som sagt tyvärr på 10 recensioner, däremot så kan du bli inbjuden att skriva fler om du får bra betyg på recensionerna du publicerat tidigare.

Jag har i dagsläget skrivit 10 och fick nyligen mail om att jag får skriva ytterligare 10 till, dvs jag kommer totalt tjäna $200 (ca 1800kr)

Vad är då detta för mystisk hemsida?

Capterra.com heter sidan och den har funnits i väldigt många år.

Totalt har över 725.000 recensioner publicerats.

Det enda som behövs för att komma igång är att klicka på länken ovan, börja skriva recensioner och sen kommer du få ett förbetalt visa-kort skickat till din email inom 4 veckor om dom väljer att publicera din recension (samtliga av mina har blivit publicerade)

Du måste även ha ett LinkedIn-konto (det är så Capterra verifierar din identitet)

Som jag sa tidigare, jag var själv skeptisk till det här så jag lägger in bildbevis på att jag faktiskt fick betalt för dom första sju recensionerna jag gjorde:


Det enda jag behövde göra för att faktiskt få tillgång till kortet var att klicka på bilden och fylla i min email om jag minns rätt, sen fick jag kort-detaljerna skickade till min email omedelbart efteråt.

Och ja, kortet fungerade precis som det skulle. Jag köpte några groupons för när jag skulle till Vegas en sväng och det fungerade hur bra som helst.

Jag kan faktiskt inte komma på något mer att skriva nu, den här metoden är precis så pass enkel som jag beskrivit, så det enda som återstår för dig nu är att registrera dig och börja skriva lite recensioner, så kommer du inom ett par veckor att få ditt presentkort laddat med riktiga pengar.

Hör av dig om du har några frågor!

/Jonas