Betalda undersökningar – kan undersökningar ersätta ditt heltidsjobb?

Betalda undersökningar – en bluff?

Hej, Jonas här igen!

Idag tänkte jag prata lite om betalda undersökningar, och varför det är något jag INTE egentligen rekommenderar någon att börja med.

I och med att du har hittat till den här sidan så har du förmodligen redan hört en massa saker om hur du kan bli rik på att göra korta undersökningar, och tyvärr kan jag meddela att det inte är så bra som det låter.

Först och främst, finns det NÅGRA seriösa företag där du faktiskt kan tjäna pengar?

Ja, det finns det.

Om du känner till någon som du själv testat och fått betalt ifrån, hör gärna av dig så lägger jag till den sidan här!

På den här hemsidan skriver jag dock enbart om metoder jag själv testat, så ifall jag lägger till något mer så kommer jag göra det klart och tydligt att jag inte personligen testat den hemsidan t.ex.

Iallafall, nu kör vi, och vi börjar med en kort film som jag spelat in:

Om du signar upp på Filmstadens filmpanel så kommer du bli erbjuden att delta i olika undersökningar som faktiskt betalar.

Däremot så får du generellt sett väldigt lite betalt, och det här är tyvärr inte en metod som kommer ersätta ditt heltidsjobb.

Hur mycket kan du tjäna med betalda undersökningar?

Det här är lite svårt att svara på, men om vi återigen utgår ifrån att du bara tar undersökningar från Filmpanelen, så skulle jag säga att det är svårt att tjäna mer än 50-100kr/månad.

Är det då ens värt besväret?

Det är något bara du själv kan svara på.

Om du inte har något emot att sitta och klicka lite ett par minuter för några kronor i ersättning så är det bara att köra på!

Jag inser att det här förmodligen inte var det du ville läsa, men jag skriver ärligt om samtliga metoder jag testat på den här sidan och vill inte ge någon falska förhoppningar om vad som faktiskt är möjligt.

På bilden nedan kan du se hur du kan välja att få betalt, samt hur mycket pengar jag själv har tjänat på dessa:

Värt att nämna är att datumen till höger, t.ex 5/22/2015, som står med ett flertal gånger, inte betalades ut, utan det blev fel. Så jag fick bara en 83kr betalning den 24 maj, dom innan misslyckades av nån anledning.

Jag har inte tagit alla undersökningar jag fått och kunde ha fått in mer pengar, men som jag sagt innan och som du kan läsa på andra delar av min hemsida så har jag tjänat betydligt mer pengar med andra metoder och det här är mest något jag gjort om jag är uttråkad.

Så, då blir den stora frågan – är det värt att investera din tid på att ta undersökningar?

Bör du signa upp för filmpanelen och lägga lite tid i utbyte för kanske 50kr/månad, om ens det?

Återigen så är det omöjligt för mig att svara på. Det är väldigt enkla pengar, och ibland får man ganska intressanta frågor som iallafall jag själv inte har något emot att svara på.

Efter 1-2 månader har du förmodligen skrapat ihop tillräckligt mycket för att få ut en biobiljett eller 100kr till ditt paypal-konto som tack för hjälpen, men mycket mer än så kommer det förmodligen inte att bli.

Om du ser hemsidor som utlovar dig 10-20.000kr/månad på det här så rekommenderar jag dig att hålla dig borta, då det med största sannolikhet är bluff.

Om du som läser däremot testat andra sidor förutom filmpanelen där du faktiskt fått betalt så får du som sagt gärna höra av dig så lägger jag till den sidan här.

Så, lite kortfattat:

Om du inte har som mål att säga upp dig från ditt jobb utan bara vill få in ett fåtal extra kronor per månad (50-100kr) så kan det absolut vara värt det.

Vill du däremot säga upp dig och börja arbeta hemifrån på heltid, så är det här absolut inte metoden för dig.

Då rekommenderar jag istället att du lär dig om antingen sökmotoroptimering eller betald trafik i form av Facebook/Google/Bing-annonsering.

Det är dom två metoderna som är mest framtidssäkra och något som du kommer kunna tjäna enorma pengar med under väldigt många år framöver.

Mitt topp-tips för att lära sig om betald trafik är en produkt som heter Super Affiliate System som John Crestani har gjort (och som jag faktiskt kommer arbeta en del med framöver)

Gör dig själv en tjänst och titta på hans webinar där han beskriver lite mer om sin produkt och varför den är värd att investera i:

Super Affiliate System webinar (gratis)

Om du vill lära dig sökmotoroptimering är det en kurs som heter OMG (One Man Gang) som gäller.

Vill du veta mer om OMG, hör av dig.

Vill du veta något annat, skicka ett mail till [email protected] (två understreck) så återkommer jag så fort jag kan!

/Jonas Lindgren