Allmänna villkor

Paragraf 1. Tjänster

Tjanapengarhemifran.com är en sida som publicerar, värderar och jämför information om olika sätt att tjäna pengar på internet.

Vår primära inkomstkälla är via så kallad affiliateprovision, där en procentuell provision eller annonsintäkt kan utgå från de bolag vi rekommenderat.

Tjanapengarhemifran är medlemmar i affiliatenätverket Clickbank, Adservice, Warrior Plus och JVZoo.

Paragraf 2. Personuppgifter

Tjanapengarhemifran.com hanterar inte, efterfrågar inte, fullständiga personuppgifter. Dessa hanteras av de hemsidor vi rekommenderar och som finns representerade på vår webbplats. Vissa uppgifter såsom namn, epost eller telefonnummer kan efterfrågas för vårt nyhetsbrev eller liknande.

Fitnessinfo lämnar inte ut uppgifter om våra besökare till tredje part, annat än som beskrivs på vår sida om Cookies eller i vår sekretesspolicy. Dessa uppgifter är aldrig personliga utan består av våra besökare som grupp och användare av vår webbplats.

Paragraf 2.1 Begär ut uppgifter

Tjanapengarhemifran.com hantering av personuppgifter följer Datainspektionens regler och föreskrifter. Enligt lagen har du rätt att kräva en specifikation varje år över vilken information Tjanapengarhemifran har sparat om dig. Du begär detta skriftligen genom att kontakta oss på jonas__lindgren(at)hotmail.com

Paragraf 3.

Tjanapengarhemifran.com har rätt att när som helst göra ändringar i våra användarvillkor. Som du användare bör du därför hålla dig uppdaterat om innehållet på denna sida.